Extra aandacht voor…

Aanschaf pup of kitten

Denkt u erover na om een pup of kitten aan te schaffen, maar wilt u toch nog graag een deskundig advies? Wij helpen u graag….. een nieuwe pup of kitten komt tenslotte niet dagelijks in huis. U kunt bij ons kosteloos een afspraak maken. Met de dierenarts kunt u bespreken of er misschien bij het uitgekozen ras of kruising nog dingen zijn waar u rekening mee moet houden. Sommige rassen zijn qua karakter soms toch net iets anders dan er in de boeken / internet staat. Of hebben bepaalde aandoeningen waar u rekening mee kunt houden.

U wilt toch ook een gezonde hond of kat, zonder aangeboren afwijkingen vanwege doorfokkerij!

En heeft u uw nieuwe pup / kitten in huis, dan hebben wij een speciaal kennismakings consult voor € 19,50. We kijken uw nieuwe huisgenoot helemaal na en controleren het paspoort of alles in orde is.

Cat friendly

Katten zijn er stress gevoelig. Om een kat goed te kunnen onderzoeken is het belangrijk dat hij/zij zich op het gemak voelt. Onze praktijk is er op ingericht om dit zo goed mogelijk te laten verlopen. Wij hebben een rustige plek gereserveerd voor u en uw kat. Hij/zij kan bij binnenkomst op de katten parkeerplaats neergezet worden. Dit is op veilige hoogte voor de kat. Wij adviseren u om ruim op tijd voor de afgesproken tijd aanwezig te zijn zodat hij/zij rustig kan acclimatiseren. Bij thuiskomst is het belangrijk dat u uw kat even goed verwent en snel de deken/handdoek uit het mandje haalt. Deze geurtjes willen ze graag snel kwijt zijn. Ook kunt uw even met een eigen dekentje over de vacht gaan. Op die manier zijn de luchtjes van de kliniek ook snel weer weg. Vooral met andere katten in huis voorkomt dit stress.

Puppy en kittenconsult

Hoe fijn is het als uw puppy of kitten al vroeg leert dat naar de dierenarts gaan helemaal niet zo erg is. Belangrijk is het dan dat hij/zij regelmatig bij ons op bezoek komt en een goede ervaring heeft bij ons. En daar zullen wij alles aan doen… Maandelijks kunt u met hem/haar op consult komen bij de paraveterinair. Ook wordt hij/zij gewogen en we kijken uw huisdier na. En heeft u vragen, dan kunt u die natuurlijk allemaal stellen.

Huisdierverzekering? Het overwegen waard!

In de praktijk krijgen we vaak vragen over huisdierverzekeringen. Is dat verstandig? Kunt u zonder probleem een onverwachte uitgave van zeg € 950,- betalen dan is het misschien niet zo nodig om een verzekering af te sluiten. Maar laten we eerlijk zijn, dat is niet voor iedereen ten alle tijden mogelijk. Door het afsluiten van een huisdierenverzekering weet u als eigenaar dat u zich geen zorgen hoeft te maken over onverwachte medische kosten. Bovendien kunt u uw huisdier verzekeren van de beste veterinaire zorg. Een prettige zekerheid. Voor u en voor uw huisdier.

Een ziektekostenverzekering voor uw huisdier dient u zelf af te sluiten via de door u gewenste verzekeraar.

Vandaag