Ons team

Maureen is in 2002 begonnen bij de Hassinkbrink. Toen de praktijk in 2014 werd overgenomen en van naam veranderde is ze vol enthousiasme in deze nieuwe uitdaging gestapt. Met haar klantenkennis en enthousiasme is zij een zeer gewaardeerde paraveterinair voor onze diereigenaren.

Marielle werkte al enige jaren met veel plezier met Anoek bij de Paardenkliniek de Watermolen. En samen maakten zij de overstap in 2014 naar de kliniek in het centrum. Met veel enthousiasme begeleidt zij honden en katten en hun eigenaren bij het behalen van een gezond gewicht. Zij weet met haar rustige uitstraling uw huisdier op zijn of haar gemak te stellen.

Chantal maakt sinds 2016 deel uit van ons team. De meeste ervaring heeft zij opgedaan bij een dierenkliniek in Oldenzaal. Vooral haar enthousiasme en organisatie vermogen is een aanwinst voor de praktijk.

Sanne

Carolien versterkt ons team als dierenarts sinds 2021.

Frauke en Anoek zijn samen eigenaar van dierenkliniek de Watermolen. Toen in 2014 de praktijk te koop werd aangeboden waren we er snel uit. Dit is de uitdaging waar wij allebei naar op zoek zijn. Onze visie was meteen duidelijk. We willen Professioneel, Persoonlijk en Praktisch werken. Dagelijks toetsen we onze werkzaamheden aan deze 3 P’s, op deze manier kunnen wij u en uw huisdier optimaal helpen.

We hebben allebei onze eigen aandachtsgebieden. Vaak overleggen we patiënten om tot het beste behandelplan voor dier en eigenaar te komen.

 

 

 

Vandaag