Oncologie

Dierenkliniek de Watermolen is aangesloten bij de SDK (Samenwerkende Diergeneeskundige Kankercentra). Deze vereniging heeft als doel de kennis over de behandeling van kanker bij dieren te optimaliseren en hierbij de kwaliteit van leven van uw huisdier te bewaken. De behandeling van tumoren bij uw hond of kat bestaat uit informeren over de ziekte, diagnostiek, chirurgie, chemotherapie en andere mogelijkheden, zoals bestraling. Het is verbazingwekkend hoe goed honden en katten kunnen reageren op een behandeling en soms zelfs kunnen genezen.

Indien een oncologische behandeling in onze kliniek niet mogelijk is, zullen wij u doorverwijzen naar een kliniek waar dit wel kan. Op deze manier wordt er voor ieder huisdier met kanker gekeken naar de beste mogelijkheden en vooruitzichten voor uw dier.

U kunt veel informatie vinden over verschillende tumoren bij dieren door te klikken op onderstaande link. Als u wilt weten wat de mogelijkheden voor uw huisdier zijn, kunt u het beste contact met ons opnemen en de patiëntgegevens mailen zodat we samen een plan kunnen maken.

Vandaag