Maatregelen Coronavirus

Wij zijn open om zorgen te dragen voor u en uw huisdier. Wel nemen wij het corona virus serieus. Daarom zijn wij genoodzaakt enkele aanvullende maatregelen in te stellen om ons personeel en onze cliënten te beschermen en het risico tot besmetting tot een minimum te beperken. De praktijk is geopend van 8.30 uur – 17.00 uur en de vrije inloopspreekuren van maandag en donderdag komen te vervallen. Voor spoed zijn we gewoon 24 uur per dag bereikbaar.

• Graag willen wij u vragen met 1 persoon per dier naar de praktijk te komen.
• Heeft u zelf ziekteverschijnselen en/of koorts, kom dan a.u.b. niet langs, maar vraag of een kennis/familielid met uw huisdier langs kan komen. Dit geldt ook als u in een risicogebied in het buitenland bent geweest of contact hebt gehad met een patiënt met een bevestigde corona-infectie.
• Wij willen u vragen om de vaccinatie van uw huisdier, indien mogelijk, met 4-6 weken uit te stellen. Dit geldt niet voor pups, kittens en de herpes vaccinatie van drachtige teven.
• Wij gaven al geen handen meer, dit blijft van kracht. Ook willen wij u vragen om zo veel mogelijk contactloos / per pin te betalen.
• Wij proberen minimaal 1,5 meter afstand te houden tussen de mensen. Geef elkaar daarom ook de ruimte in de wachtkamer of wacht in de auto.
• Wij doen in principe geen visites meer aan huis, wel kunnen wij op uw verzoek voeding en medicatie aan huis bezorgen.
• Het online inplannen van een afspraak is tijdelijk niet mogelijk, wel kunt u ons gewoon bellen voor een afspraak.

Het kan zijn dat we de focus moeten leggen op alleen zieke dieren. Vaccinaties, geplande operaties en dergelijke zullen mogelijk worden verplaatst. Wij hopen hierbij op uw begrip.

De situatie kan snel wijzigen. Mochten er wijzigingen zijn in ons beleid, dan zullen wij u hiervan op de hoogte brengen. Houd hiervoor onze Facebook en website in de gaten.

Gezamenlijk proberen we uw huisdier en u toch van de benodigde zorg te voorzien.
Dank voor uw begrip en de medewerking.

Vandaag